top of page

BYGG, VARME OG PUMPER

OLJE OG KJEMI

VERKTØY OG VERKSTEDUTSTYR

BILDELER OG REKVISITA 

DIVERSE

Bygg, varme og pumper

Med vårt brede sortiment innen bygg, varme og pumper dekker vi det behovet du som kunde skal forvente. Vi har også et godt utvalg av produktdeler og gode samarbeid med reparasjonsverksteder der reperasjon og service av alle produktene vi leverer blir gjort. For oss er det viktig å ikke bare levere et godt produkt – men også være en problemløser hvis behovet for deler, reparasjon eller service dukker opp. Du får som kunde kvalitet til rett pris.

Olje og kjemi

Distributør av Total Smøreoljer – fra ett av verdens største oljeselskap. Vi fører Total´s komplette sortiment i Norge, innenfor alle virksomhetsområder og bransjer. Vi har spesiell hovedvekt på miljø og bærekraft. Vårt Kjemikonsept består av produkter med høy kvalitet dekkende for de aller fleste områder innen smøring, vedlikehold, vask, renhold og restaurering. Alle våre produkter har alle HMS bestemmelser, datablader og lovkrav.

Verktøy og verkstedutstyr

Vi har over 30 års erfaring innen håndverktøy og samarbeider med importører samt driver egen import av kvalitetsredskaper. Derfor har vi bredden du som kunde burde forvente. Verktøyringen bistår i prosjektering eller oppgradering kunden trenger. Vi innehar kunnskap og god erfaring etter lang fartstid i bransjen. Vi bistår med å velge riktig utstyr.  

Bygg, varme og pumper
Olje og kjemi
Verktøy og verktøyutstyr

Bildeler og rekvisita

Vi fører et komplett slitedelsprogram for personbil, og leverer alle gangbare deler for standard reparasjoner. Alle våre deler har EU-sertifikater (matching quality) som gir deg som kunde alle rettigheter som originale deler fra respektiv bilfabrikk gir.

Vårt rekvisita sortiment består av lys, lading og nyttig tilbehør, merkevarer av høy kvalitet fra kjente produsenter. 

Bildeler
VERKTØYRINGEN-AS-12-cm--logo.png
wp-content_uploads_2017_06_Miljfyrtarn-ensfarget-hvit.png

Rådyrsvingen 4

3032 Drammen

+47 482 33 474

+47 977 92 077

bottom of page